maapähkinävokki

Nuudelit x 3: helpot ja nopeat reseptit

Nuudelit kypsyvät nopeasti ja sopivat niin salaatteihin, keittoihin kuin wokkeihinkin. Poimimme kolme herkullista reseptiä, jotka valmistuvat vartissa.

Nopea nuudelikeitto

Tämä nuudelikeitto on todellinen pikaruokien pikaruoka, sillä se syntyy valmiiksi grillatusta broilerista. Keitossa maistuvat itämaiset maut: inkivääri, chili ja valkosipuli sekä limetti ja korianteri. Jos kaipaat enemmän kaukomaiden tunnelmaa, poimi sattumat puikoilla ja hörpi liemi suoraan kulhosta.

kana-nuudelikeitto

Resepti: Kana-nuudelikeitto

Vikkelä vegewokki

Wokki on todellinen arjen aarre, joka pelastaa niinä päivinä, kun ruoan pitäisi olla pöydässä heti. Vegewokki on paitsi nopea, myös ruokaisa ja maukas. Kasvisten ja nuudeleiden sekaan on kuutioitu tofua. Maapähkinävoista syntyy täyteläinen kastike, jota limetti mukavasti raikastaa. Kypsennä kasviksia vain hetki, jotta niihin jää hyvä purutuntuma.

maapähkinävokki

Resepti: Maapähkinäwokki

Sukkela salaatti

Raikas ja ruokaisa samaan aikaan? Itämainen salaatti on juuri tätä. Nuudeleiden seuraksi on suikaloitu porkkanaa ja kesäkurpitsaa, pähkinät ja idut tuovat hauskaa rousketta. Raikas kastike tehdään limetinmehusta ja aasialaisista mausteista. Voit pyöräyttää ainekset myös napakan salaatinlehden väliin ja nauttia sen wrapin muodossa.

itämainen salaatti

Resepti: Itämainen salaatti

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nuudelit x 3: helpot ja nopeat reseptit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X