Kokkaa yhdessä ruokatoimittajan kanssa – tule mukaan Sannan liedellä Facebook Liveen

Sannan liedellä -livessä kokataan yhdessä lukijoiden kanssa helppoa ja herkullista. Facebook Live -lähetyksissä ensimmäisenä on vuorossa yhden pellin taktiikalla valmistettavat ruoat. Tervetuloa kokkaamaan yhdessä Sannan kanssa!

Sannan liedellä -sarjan livekokkauslähetyksissä tehdään helppoja ruokia, jotka onnistuvat kaikilta.

Kotilieden Food Manager, vuoden 2019 lifestyle-toimittajaksi valittu ruokatoimittaja ja keittokirjailija, Sanna Mansikkamäki aloittaa Facebook Live -lähetykset, joissa kokataan ja puhutaan ruoasta.

Livekokkauslähetyksen löydät Kotilieden ryhmästä Facebookista. Ensimmäisessä jaksossa vappuaattona kokattiin hodarivuoka. Herkullisen lopputuloksen näet alla olevalta videolta.

Kokkaa yhdessä Sannan liedellä

Työkaverit ja ystävät ovat kyselleet Sannalta jo pitkään päivittäisiä ruokavinkkejä selvitäkseen poikkeusolojen aiheuttaman lisääntyneen ruoanlaiton haasteista. Avuntarve on suuri, ja siitä syntyi idea Sannan liedellä -lähetyksiin.

Hyviä ruokaohjeita on kiva jakaa kaikille, joten nyt kenellä tahansa on mahdollisuus olla mukana nappaamassa parhaat vinkit. Lukijan tarvitsee vain rekisteröityä Facebookin käyttäjäksi, ja tykätä Kotilieden ryhmästä.

”Livelähetys tuo oman jännityksensä ruoanlaittoon, koska sen aikana voi tapahtua mitä vain. Toivottavasti voin antaa mahdollisimman monelle uusia ideoita kokkaukseen kotikeittiössä. Tästä tulee hauskaan, nähdään livelähetyksissä”, Sanna Mansikkamäki sanoo.

Ensimmäisenä tehdään ruokia, jotka keskittyvät yhden pellin taktiikaan. Yhden pellin ruoat toimivat erityisesti silloin, kun kiire painaa ja ruoan pitäisi olla hetkessä valmista. Yhden pellin taktiikalla on helppo tehdä ruokaa isommallekin perheelle.

Menikö livekokkaus ohi? Ei hätää, Sannan liedellä -jaksot löytyvät täältä

Sannan liedellä Facebook Live -lähetykset löytyvät Kotilieden ryhmästä. Tallenteet on linkitetty myös Kotilieden kullekin reseptisivulle lähetyksen jälkeen.

Torstaina 30.4. Sannan kanssa kokattiin hodarivuoka.

Torstaina 7.5. kana-kaalipelti plus jälkkäriksi possetit.

Torstaina 14.5. lihapullapelti italialaisella tvistillä.

Tiistaina 26.5. vuorossa on peruna-murupelti ja mammam marjapiirakka.

Tervetuloa mukaan livekokkaamaan tai seuraamaan tallenteita!

Liity mukaan Kotilieden ryhmään Facebookissa

Kaikki halukkaat voivat osallistua Sannan liedellä -lähetykseen Facebookissa Kotilieden ryhmässä. Sen löydät kirjoittamalla Facebookin hakukenttään Kotiliesi.

Sanna vinkkaa Kotilieden ryhmässä pari päivää ennen lähetystä tarvittavista aineksista, jotta yhdessä kokkaaminen sujuu jouhevasti.

Sannalta voi myös kysyä vinkkejä ryhmässä ja toivoa kokattavia ruokia. Kokkauslähetykset ja reseptit tallennetaan ja julkaistaan myös osoitteessa Kotiliesi.fi.

Näin osallistut Facebook Live -kokkaukseen

  1. Käy kaupassa ja hanki tarvittvat ainekset. (Ostoslista löytyy tämän jutun lopusta.)
  2. Liity Kotilieden ryhmään Facebookissa.
  3. Avaa tietokone tai kännykkä kokkauspäivänä klo 16.30. Klikkaa mukaan livelähetykseen. Lähetyksen aikana katsoja voi kommentoida lähetystä ja lähettää kysymyksiä. Sanna vastailee niihin lähetyksen aikana tai sen jälkeen.
  4. Tervetuloa mukaan kokkaamaan Sannan liedellä!

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kokkaa yhdessä ruokatoimittajan kanssa – tule mukaan Sannan liedellä Facebook Liveen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X