Ideoita ruoanlaittoon

Tee itse pinaattikeitto – muista nämä kaksi tärkeää maustetta!

Tee itse pinaattikeitto, sillä tämän ohjeen jälkeen et osta enää koskaan kaupan valmista. Kokeile täydellistä pinaattikeiton ohjetta!

Pinaattikeitto on suosittu lounasruoka. Kuulutko sinäkin niihin, jotka rakastavat kaupan valmista pinaattikeittoa? Mielesi muuttuu, kun valmistat keiton itse. Pääset halvemmalla ja maku on täyteläisempi ja maukkaampi.

Kippari Kallen herkku pinaatti on monipuolinen ja terveellinen vihannes. Silloin tällöin nautittuna se on on mainio lounas tai iltaruoka.

Parhaat pinaattikeitto-ohjeet

Kokeile Kotilieden itse tehtyä pinaattikeittoa, testaamisen jälkeen et varmasti enää osta valmista kaupasta.

Ohje itse tehdylle keitolle on tässä.

Pinaattikeitto: muista nämä kaksi maustetta

Haastavinta pinaattikeiton valmistuksessa on saada siitä maistuvaa. Siitä tulee helposti vain kuuman maidon tai valkokastikkeen makuinen, koska liemenä on vain maitoa. Pienillä nikseillä saat myös omatekoisen keiton maistumaan.

Käytä mielellään luomutäysmaitoa, siinä on täyteläinen ja pyöreä maku. Sekoita keittoa alkuvaiheessa koko ajan. Maito ei saa palaa pohjaan. Valmista keitto mieluiten pinnoitetussa kattilassa.

Ripaus sokeria pyöristää pinaatin kitkeryyttä ja muskotti viimeistelee maitopohjaisen keiton. Nämä kaksi maustetta ovat olennaisessa osassa pinaattikeiton täydellistä makua.

Lue myös Anna.fi: Pinaatti, parsakaali, vihreä papu – kasvisten terveellisyyslistaus ylistää syvän vihreää

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tee itse pinaattikeitto – muista nämä kaksi tärkeää maustetta!

realisti

Eipä tuo itse tehty juuri sen kummoisempaa ole. Niin yksinkerttainen perusruoka. Toki siihen voi tunkea vaikka mitä sahramia ja kardemummaa jos makuja haluaa. Ja kyllä. Todellakin teen usein itse, mutta ostan silti myös kaupasta!

Utopisti

Ankeuttaja iski!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.