gluteeniton vuohenjuusto-basilikapiiras

Vuohenjuustopiirakka – kokeile punajuurta, pinaattia ja sieniä vuohenjuuston makupariksi

Vuohenjuustopiirakka on maukas tarjottava. Vuohenjuusto antaa erilaisille piirakoille pehmeyttä ja täyteläisyyttä. Yhdistä se punajuuren tai sienien kanssa, niin mehevä piirakka on valmis!

Vuohenjuustopiirakka on tarjottava, joka sopii niin lounaaksi, iltapalaksi kuin noutopöytäänkin. Aromikas vuohenjuusto jakaa mielipiteitä, jotkut rakastavat sitä, toiset taas eivät voi sietää sitä lainkaan.

Monikäyttöinen vuohenjuusto sopii erinomaisesti piirakoihin, joille se antaa pehmeyttä ja täyteläisyyttä.

Vuohenjuustopiirakka – kokeile uusia makupareja

Punajuuri ja vuohenjuusto ovat oiva makupari. Kokeile vuohenjuusto-punajuuripiiraita, jotka maustetaan timjamilla ja valkosipulilla. Mehevät pikkupiiraat kruunataan pinjansiemenillä, jotka paahtuvat uunissa vastustamattoman herkullisiksi.

vuohenjuusto-punajuuripiiraat

Jos haluat tehdä yhden ison piirakan, tee vuohenjuusto-punajuuripiiras, jonka pohja saa hienon sävyksen sinihomejuustosta.

Vuohenjuuston seuraan sopii myös pirteä keltajuuri, joka on punajuuren sukulainen. Keltajuuri-vuohenjuustopiirakka saa lisämakua mustaleimaemmentalista ja raastetusta piparjuuresta.

sieni-vuohenjuustopiiraat

Sieni-vuohenjuustopiiraat ovat maukas tarjottava vaikkapa iltapalapöydässä. Piiraat maustetaan sipulilla, tuoreella timjamilla ja mustapippurilla. Pehmeyttä ne saavat vuohenjuuston lisäksi muun muassa ranskankermasta.

Yhdistä rohkeasti myös mereneläviä vuohenjuuston kanssa. Katkarapu-vuohenjuustopiirakka on täynnä hienostuneita makuja. Piirakkapohjaan käytetään sokeroimatonta päärynäsosetta ja täytteessä maistuu fenkoli sekä tuore kirveli.

katkarapu-vuohenjuustopiirakka

Pinaatista ja vuohenjuustosta syntyy mehevä piirakka, jonka pohjalla odottaa juustoinen yllätys. Piirakkapohjan päälle ladottavat vuohenjuustoviipaleet saavat päälleen pinaatista, fenkolista sekä kevätsipulista valmistetun täytteen. Koko komeus viimeistellään kermaisella muna-rahkaseoksella, johon parmesaani antaa suolaisuutta ja makua.

Juttua muokattu ja lisätty reseptilinkkejä 9.7.2021.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vuohenjuustopiirakka – kokeile punajuurta, pinaattia ja sieniä vuohenjuuston makupariksi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X