Risotto frutti di mare

Ystävänpäivän parhaat herkut – näin hemmottelet rakkaintasi aamusta iltaan

Tie niin miehen kuin naisenkin sydämeen käy vatsan kautta. Näillä herkuilla hemmottelet rakkaintasi aamiaisesta yömyssyyn asti.

Aamu alkaa letuilla

Yllätä aamulla pannareilla. Nämä suussa sulavat pikkuletut tehdään kookosmaitoon ja tarjotaan tuhdin suklaisen kastikkeen ja raikkaiden marjojen kanssa. Juuri paremmin ei päivä voisi lähteä käyntiin.

suklaa-kookospannarit

Resepti: Suklaa-kookospannarit

Päiväkahvien piristäjä

Juustokakku on takuuvarma hemmotteluherkku. Vadelmaiset juustokakut purkissa valmistuvat iltapäiväkahvin kylkeen hetkessä tumpelommaltakin leipurilta. Murustele purkin pohjalle keksit, lusikoi päälle tuorejuusto-kermaseos ja viimeistele marjaliköörillä maustetulla vadelmasoseella.

vadelmajuustokakku purkissa

Resepti: Vadelmajuustokakku purkissa

Intohimoinen illallinen

Kautta aikojen tiettyjen ruoka-aineiden, kuten äyriäisten ja nilviäisten on uskottu lisäävän intohimoa. Mitäpä siis jos kattaisit pöytään lautasellisen lempeä ja valmistaisit rakkaallesi risoton frutti di maren tapaan. Hienostunut risotto tehdään kampasimpukoista sekä katkaravuista, joten se on täydellinen valinta kahdenkeskiselle kynttiläillalliselle.

Risotto frutti di mare

Resepti: Risotto frutti di mare

Ei, jälkiruoaksi ei ole vaahtokarkkeja ja samppanjaa, sillä valkosuklaiset samppanjatryffelit hurmaavat vielä varmemmin. Suklaiset suupalat kannattaa tehdä valmiiksi hyvissä ajoin, niin illalla voi keskittyä vain nautiskeluun.

Samppanjatryffelit Kotiliesi

Resepti: Samppanjatryffelit

Kuuma yömyssy

Kun aamu on alkanut suklaalla, miksi se ei yhtä hyvin voisi myös päättyä siihen? Tarjoa yömyssyksi kupillinen kuumaa lemmenjuomaa. Suklaisen kaakaon voit maustaa kanelilla tai chilillä tai lorauttaa joukkoon tilkan terästystä. Lämmintä ystävänpäivää!

kaakao

Resepti: Suklainen kaakao

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ystävänpäivän parhaat herkut – näin hemmottelet rakkaintasi aamusta iltaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X