Ihania keksejä

Juhlien herkullinen tarjoilu

Juhlien aika on alkanut. Nyt vietetään kihlajaisia, häitä, valmistujaisia, lakkiaisia, rippijuhlia ja syntymäpäiviä. Kekkereissä on kahvipöytä koreana.

Kaikki rakastavat makeaa ja suloisen täyteläistä kinuskikakkua. Raikas hedelmätäyte taittaa imelyyttä.

Mansikkaisen limettikakun jauhoton kakkupohja sopii keliaakikollekin. Pohjan voi tehdä myös sokerikakusta tai keksimuruista.

Pikkuleipiä ja pientä suolaista juhlapöytään

Kahvipöydän klassikot, mureat ja hauraat mokkakreemitäytteiset pikkuleivät sopivat kevään juhlapöytään. Suussa sulava lopputulos syntyy voilla.

Perhospikkuleivät ovat minikokoisia leivoksia. Vaahtokarkkibrowniet ovat tiiviitä, kohottamattomia, makean suklaisia suupaloja.

Porokupposet ovat juustoinen ja ruokaisa herkku. Pehmeästä perunarieskasta taivutettuihin kupposiin sopii täytteeksi myös juustoinen kasvis-, sieni-, kala- tai lihamuhennos.

Kasvismunakas eli frittata sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Sitä paistetaan kerralla koko uunipannullinen.

Lue lisää täältä:

Kakkuja ja voileipäkakkuja kevään juhliin
Juhlaruokia suurelle porukalle
Ylioppilasjuhlan ruokatarjoilu
Buffetruokaa valmistujaisiin
Ristiäisten ruokatarjoilu
Rippijuhlan herkkuruoat

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Juhlien herkullinen tarjoilu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X