Ruoka

Kahvi viettelee leivonnaisissa – 3 ihanaa ohjetta

Kahvi ei kuulu ainoastaan leivonnaisten rinnalle, vaan se antaa makua myös itse leivonnaisiin. Pikakahvijauheella loihdit pehmeän mokkaisen maun niin suklaasuukkoihin kuin bostonpullaan!

Irish Coffee -kahvileivokset toistavat suositun jälkiruokakahvin makumaailman täydellisesti. Espresso- ja kaakaojauheet tuovat täyteläisyyttä leivospohjaan. Ainutlaatuinen täyte keitetään kahvista, viskistä ja vaahtokarkeista. Jäähtyneen täytteen joukkoon lisätään kermavaahtoa, jotta koostumuksesta saadaan pumpulisen pehmeä. Kauniit kahvileivokset viimeistellään Daim-rakeilla ja tarjoillaan kuuman kahvin seurana.

Mokkasuklaasuukot

Suloiset mokkasuklaasuukot vievät kielen mennessään. Marie-keksien päälle pursotaan reilu keko vaahtokarkkimassaa, joka on valmistettu valkuaisvaahdosta, kahvijauheesta ja sokeriliemestä. Massa saa jähmettyä tovin, jonka jälkeen suukot hunnutetaan ohuella suklaakerroksella. Mokkaisen maun ja keveän rakenteen yhdistelmä on vastustamaton!

espresso bostonpulla

Kahvipöydän klassikkopulla saa mokkaisen maun, kun kotileipuri taikoo espressobostonin kahvikekkereiden komistukseksi. Bostonkakku kätkee sisäänsä voista ja tomusokerista valmistetun kreemin, joka viimeistellään pikakahvijauheella. Komeus saa paistua uunissa kauniin ruskeaksi, minkä jälkeen pulla valellaan espressokinuskilla. Jäljelle jäänyttä kinuskia ei kannata heittää hukkaan, sillä se tarjoaa lisämehevyyttä herkulle ja katoaa varmasti yhtä nopeaan tahtiin pullasiivujen kanssa.

Leivontaohjeita herkkusuille: Juhlien ihanimmat leivonnaiset Mehevä bostonkakku maistuu klassikkona – leivo myös uusilla mauilla Pulla muuntuu moneksi herkuksi Kuivakakku x 8 Suklaakakku vie kielen mennessään Ruoka.fi: 9 x upea täytekakku

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kahvi viettelee leivonnaisissa – 3 ihanaa ohjetta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.