Kala tekee salaatista ruokaisan – viisi ohjetta

Ruokaisa salaatti pitää nälän pitkään loitolla. Kokosimme parhaat reseptit lohen, siian ja tonnikalan ystäville.

Kirpakassa kalasalaatissa siika kypsytetään ceviche-tyyliin sitruunaisen marinadin avulla. Raikkaat siikapalat saavat seurakseen roomansalaattia, fenkolia ja kirsikkatomaatteja.

savulohisalaatti

Savulohisalaatissa kala on pääosassa: Kylmäsavustetut kirjolohiviipaleet asetellaan tarjoiluvadille kapristen ja pinjansiemenien kera.

Perinteinen lohisalaatti valmistuu säilykelohesta. Keitetty riisi yhdistetään hienonnettujen vihannesten kanssa ja lohipalat nostellaan salaatin kruunuksi.

nizzansalaatti

Nizzansalaatti on salaattien klassikko, jossa yhdistyvät tonnikala, kananmuna, pavut ja oliivit. Viinietikasta tai sitruunamehusta sekä oliiviöljystä valmistettu kastike mehevöittää kokonaisuuden.

sushisalaatti

Trendikäs sushisalaatti maistuu japanilaisen ruoan ystäville. Sushiriisi ja kylmäsavustettu lohi saavat seurakseen tuttuja makuja: inkivääriä, wasabia ja soijaa. Retikka ja kurkku viimeistelevät raikkaan salaatin.

Lisää ruokaisia salaatteja:
Ruokaisa salaatti x 10
Kesäpäivän ruokaisat lounassalaatit
Tuhti Caesar-salaatti
Aasialainen kanasalaatti
Ruoka.fi: Ruokaisa pastasalaatti

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kala tekee salaatista ruokaisan – viisi ohjetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X