Kerroskiisseli x 4

Kahdesta kiisselistä kerroksittain jälkiruokamaljaan koottu kerroskiisseli on tavallista kiisseliä juhlavampi jälkiruoka, joka syntyy kuitenkin varsin vaivattomasti.

Kun kerroskiisseliannoksiin lisää mukaan tuoreita tai pakastettuja hedelmiä tai marjoja, saa jälkiruokaan vielä lisää sekä näyttävyyttä että herkullista makua.

Perinteinen kerroskiisseli on yhdistelmä punaista mehukiisseliä ja vaniljalla maustettua maitokiisseliä.

Tutun maitokiisselin maku muuntuu aavistuksen eksoottisemmaksi, kun kiisselin keittää vaihteeksi kookosmaidosta, kuten vadelmaisen kerroskiisselin ohjeessa.

Erityisen herkullinen maitokiisseli puolestaan syntyy, kun mukaan lisää valkosuklaata. Kiisselikimaraan kootaan valkosuklaalla maustettua maitokiisseliä, marjakiisseliä ja tuoreita tai pakastettuja marjoja.

Suklainen kerroskiisseli on ihana yhdistelmä täyteläistä suklaakiisseliä ja raikasta hedelmäkiisseliä, joka keitetään tällä kertaa säilykehedelmistä.

Lue myös:
Kiisseli kiehumaan
Jälkiruokia helposti ja nopeasti
Taio pakastemarjoista herkkuja
Ruoka.fi: Puolukka-vaniljakiisseli

Kuva: Kristiina Kurronen

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kerroskiisseli x 4

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X