Ruoka

Kesägrillaajan pelit ja vehkeet – 12 uutuusideaa kesäkeittiöön

Hyvillä välineillä, mausteilla ja muilla tykötarpeilla ruoan kokkailu ulkona on entistä helpompaa. Kotilieden toimitus valitsi kesägrillaajan parhaat apuvälineet, joiden avulla grillaus sujuu kuin ammattilaiselta.

myflavour öljypullo

Grillaukseen ja maustamiseen sopivan makuöljyn valmistus onnistuu helposti Eva Solon lasisen MyFlavour-öljypullon avulla. Sen sisällä on näppärä varras, johon voi pujottaa mieleisiään mausteita, kuten valkosipulia, tuoreita yrttejä tai chiliä. 44,95 e, Mastermarkbrands.fi.

santa maria -chilitahna

Jos kuuma grilli ja helteinen sää eivät vielä kirvoita hikikarpaloita otsalle, voi lämpöä tujauttaa grilliruokaan valmiista chilitahnasta. Santa Marian kätevään Chili Paste -maustetahnatuubiin on käytetty tuorechiliä. 2,69 e, Santamaria.fi.

opa muurikkapro -savustin

Ei enää karrelle palaneita grilliruokia. Opan Muurikka Pro -sähkösavustinmalliin on lisätty lämmönsäädinominaisuus, jonka ansiosta laitteella voidaan valmistaa ruokaa miedommissakin lämpötiloissa. 199 e, Opamuurikka.fi.

valurautatarjotin

Valurauta on tarjoiluastioissa ässä, kun ruokaa tarjotaan kuumasta grillistä. Tirisevät pihvit nostetaan suoraan pöytään Mustangin tyylikkäillä valurautatarjoilulautasilla. 19,99 e, Mustang-grill.com.

hotdog-briossi

Kun sämpylät ostaa valmiina, jää enemmän aikaa satsata lisukkeisiin ja höysteisiin. Lidlin kesävalikoimaan tulevat maukkaat, premiumtason hot dog-sämpylät (250 g), jotka on tehty briossitaikinasta. 1,29 e, Lidl.fi.

tammi-grillikirja

Uusia ideoita grilliruokiin voi hakea erilaisista keittokirjoista. Tammen suuri grillikirja on ruotsalaisen kirjailijakokin, Jens Linderin kattava opus. Tammi.fi.

weber pulse -grilli

Tämä grilli on tehty todellisille grillimaistereille. Tehokaassa Weberin Pulse 2000 sähkögrillissä on elektroninen lämpötilan säätö sekä näppärä integroitu iGrill- toiminto, jonka avulla voit valvoa ruokasi sisälämpötilaa myös älylaitteeltasi. 999 e, Weber.com.

kertakäyttösavustin

Savun maku nostaa grilliherkut ihan uudelle tasolle. Kertakäyttösavustimella savustus onnistuu sekä kertakäyttögrillin että tavallisen grillin päällä. Savun määrää säädellään päätyihin tehtävien reikien koolla. 5,99 e, Mustang-grill.com.

landmann-essu

Nyt saa sotkea! Grillistä roiskuvan rasvan suojaa Landmannin esiliina. 16,99 e, Clasohlson.com.

mustang-lämpömittari

Täydellisen grillipihvin salaisuus on juuri oikea sisälämpötila. Niinpä Mustangin lämpömittari on kesägrillaajan tärkeimpiä apuvälineitä. 34,90 e, Mustang-grill.com.

kultakeramiikka kelo-tarjotin

Kaunis kattaus on puoli ruokaa. Kotimaisesta koivuvanerista valmistettu Kultakeramiikan Kelo-sarjan tarjotin sopii mökille ja kesäkeittiöön. 19,90 e, Kultakeramiikka.com.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kesägrillaajan pelit ja vehkeet – 12 uutuusideaa kesäkeittiöön

Sinun täytyy kommentoidaksesi.