porkkanakeitto

Kevyt ja maukas kasvissosekeitto x 5

Keitot ovat tunnetusti kevyttä syötävää, eikä niiden valmistaminen rasita kukkaroakaan. Kokeile talvipäivän lämmikkeeksi höyryävää kasvissosekeittoa.

Iloisen värinen porkkana-kikhernekeitto saa mahtavan makunsa valkosipulista ja korianterin- sekä juustokuminansiemenistä. Ravinteikkaat kikherneet tekevät keitosta ruokaisan, eikä sen tarjoiluun tarvita kuin nokare ranskankermaa.

bataatti-inkiväärikeitto

Bataatista syntyy nopeasti pehmeä keitto. Bataatti-inkiväärikeitto saa potkua tuoreesta inkivääristä sekä chilihiutaleista. Kookosmaito pyöristää keiton maun.

Korianteriöljyn kera tarjoiltava kukkakaalikeitto on yksinkertainen, mutta hienostunut ruoka. Niin alkupalaksi kuin vaikkapa kokonaiseksi lounaaksi sopiva keitto saa lisämakua purjosta ja pehmeyttä ruokakermasta.

kukkakaalikeitto

Kuohkean mustajuurikeiton sailaisuus piilee kuohuviinin kuplissa. Voit käyttää myös kivennäisvettä kuohuviinin sijaan. Mustajuuresta ja perunasta valmistettava keitto tarjoillaan rapsakoiden parmesaanikeksien kera. Arkiruokailussa keiton kaveriksi käy yhtä hyvin palanen hyvää leipää.

Samettinen palsternakkakeitto kruunataan rapeilla valkosipulikrutongeilla. Runsaan valkosipulinen keitto syntyy yksinkertaisista raaka-aineista ja sen muheva maku lämmittää kovimpinakin pakkaspäivinä.

Palsternakkakeitto ja valkosipulikrutongit

Lue myös:

Kasvisosekeitto lämmittää
Kuuma keitto lämmittää
Siskonmakkarakeitto ja muut herkkusopat
Ruoka.fi: Keitto lämmittää keventäjää

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kevyt ja maukas kasvissosekeitto x 5

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X