Kokeile pororuokia

Poro on suhteellisen vähärasvaista lihaa. Kokeile poroa Kotilieden resepteillä.

pororesepti

Poronliha sisältää myös runsaasti muun muassa A ja E- vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja.

Poronliha tuotetaan pääosin luonnon olosuhteissa, ja sen alkuperä pystytään tarvittaessa jäljittämään jopa erotusaidalle saakka.

Kokeile Kotilieden pororeseptejä:

pororeseptiEksoottinen porosalaatti
Poroleivät
Pororulla
Savuporokääryleet
Hyydytetty savuporokakku
Kylmäsavustettu pororulla
Kevyt porokeitto
Sieni-porokeitto
Poronkäristys
Murea poronkäristys
Anu Pentikin poronpaisti
Poronluupata
Poronfileetä ja riistakastiketta

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kokeile pororuokia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X