Kokeile pororuokia
Poro on suhteellisen vähärasvaista lihaa. Kokeile poroa Kotilieden resepteillä.

Poronliha sisältää myös runsaasti muun muassa A ja E- vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja.
Poronliha tuotetaan pääosin luonnon olosuhteissa, ja sen alkuperä pystytään tarvittaessa jäljittämään jopa erotusaidalle saakka.
Kokeile Kotilieden pororeseptejä:

Eksoottinen porosalaatti
Poroleivät
Pororulla
Savuporokääryleet
Hyydytetty savuporokakku
Kylmäsavustettu pororulla
Kevyt porokeitto
Sieni-porokeitto
Poronkäristys
Murea poronkäristys
Anu Pentikin poronpaisti
Poronluupata
Poronfileetä ja riistakastiketta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kokeile pororuokia