Ruoka

Kotilieden ruokaryhmässä jaetaan parhaat ideat ruoanlaittoon – tervetuloa mukaan sisäpiiriin!

Liity mukaan Kotilieden ruokaryhmään! Jos rakastat ruoanlaittoa ja leivontaa, tykkäät syödä hyvää ruokaa kotona tai ravintoloissa, inspiroidut ihanista ruokakuvista ja keskustelet mielelläsi ajankohtaisista ruokailmiöistä ja -ihmisistä, tämä on oikea ryhmä sinulle.

Tule mukaan huippumukavaan seuraamme uuteen ruokaryhmään! Löydät ryhmän Facebookista nimellä Kotilieden ruokaryhmä. Ryhmässä jaamme parhaita ideoita niin ruoanlaittoon kuin leivontaankin, lautaselle ja lasiin.

Hyvä ruoka ja hyvä juoma – Kotilieden ruokaryhmässä etsimme myös täydellisiä ruoan ja juoman liittoja. Kuva: Pekka Holmström

Liittyessäsi ryhmään näet ensimmäisten joukossa toimituksemme tekemät ajankohtaiset ruokauutiset, saat sesongin parhaat reseptit sekä nerokkaimmat keittiövinkit arkeen ja juhlaan.

Kotilieden ruokaryhmä
Makaronilaatikko voi joskus olla se viikon kohokohta. Kuva: Jorma Marstio

Ruoanlaiton ei tarvitse olla tiukkapipoista, se voi olla hauskaa ja välillä myös vähän hullua. Keittiöön kuuluvat onnistumiset ja mokailut.

Makaronilaatikon kanssa voi välillä avata vaikka skumppapullon, vai mitä?

Kotilieden ruokaryhmässä myös sinä pääset jakamaan parhaat ruokavinkkisi ja omia ruokakuviasi. Ryhmässä nimittäin jaetaan kaikkien iloksi herkullisimpia ohjeita ja ruokailmiöitä sekä poimitaan muiden vinkeistä inspiraatiota.

Kerro rohkeasti muille, mitä teillä syödään tänään ja jaa kokemuksiasi, tietoa ja taitoa. Paras hyöty syntyy yhdessä tekemällä!

Kotilieden ruokaryhmä on herkullinen paikka ruokafiilistelijöille

Kotilieden ruokaryhmä on paikka, jossa voi kysyä apua ajankohtaiseen keittiöongelmaan tai visaiseen ruokapulmaan. Ryhmästä voit ammentaa lautaselle helppoja arkea avustavia ohjeita sekä vaativampia ruokia viikonlopuksi ja juhliin.

Vispipuuro tuo ihania makumuistoja lapsuudesta. Kuva: Ari Heinonen

Jaamme maanantaisin ryhmässä Kotilieden viikon ruokalistan, josta saat nerokkaita ja ajankohtaisia ideoita arjen kokkailuun. Viikon mittaan jaamme myös runsaasti uutisia, vinkkejä, videoita ja niksejä inspiraatioksi omaan kokkailuusi.

Liity mukaan täällä

Liity mukaan Kotilieden ruokaryhmään!

Seuraa myös sivuamme Facebookissa ja Instagramissa!

Kotilieden ruokaryhmässä puhutaan luonnollisesti kotimaisten raaka-aineiden puolesta ja sesongin parhaista raaka-aineista. Kuva: Sampo Korhonen

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotilieden ruokaryhmässä jaetaan parhaat ideat ruoanlaittoon – tervetuloa mukaan sisäpiiriin!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.