Kotiliesi.fi tarjoaa yli 6 000 testattua ruokaohjetta

Kotiliesi.fi kokoaa yhteen yli 6 000 reseptiä ja ruokaohjetta. Löydät lisäksi palvelusta käteviä ideoita ruoanlaittoon. Kurkkaa uusimmat reseptit ja klassiset luotto-ohjeet samasta palvelusta!

Pasta all’aglio, olio e peperoncino

Haaveiletko helppotekoisesta suklaakakusta? Vai etsitkö täydellistä kaalilaatikon reseptiä? Onko mummon tekemien lusikkaleipien resepti hukassa? Kotilieden reseptipankissa on jo yli 6 000 ruokaohjetta!

Kaikki reseptit on julkaistu Kotiliesi-lehdessä vuosien varrella. Kotilieden ruokaohjeet ovat ammattitaitoisten ruokatoimittajien ja kotitalousopettajien laatimia ja hyväksi havaittuja. Ennen kuin ohje päätyy lehteen, ruokatoimittaja kokeilee sen käytännössä – usein moneen kertaan!

Kotilieden ruokaohjeet ovat tuotemerkeistä riippumattomia. Niissä ei mainosteta tuotteita, vaan valitaan sopivimmat raaka-aineet parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

juustokakku

Reseptipankista löydät helposti hakemasi ruoan ruokaohjehaulla. Voit hakea joko raaka-aineen perusteella tai ruokalajin nimen perusteella. Voit selata ruokia myös kategorioittain, kuten alku-, pää- tai jälkiruoat. Lisäksi voit etsiä reseptiä myös sen valmistusajan tai vaikeusasteen mukaan.

Ruokaohjeisiin pääset tästä linkistä.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kotiliesi.fi tarjoaa yli 6 000 testattua ruokaohjetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X