Kuuma keitto lämmittää

Kuuma keitto lämmittää talvipakkasilla mukavasti niin kehoa kuin mieltäkin. Keitto on kevyttä, mutta täyttävää ruokaa, joka kaipaa seurakseen vain palan leipää.

Lämmin keitto on loistavaa arkiruokaa, joka valmistuu melko nopeasti ja vaivatta. Täyteläisyyttä keittoihin antavat sulate- ja tuorejuustot sekä ruokakerma. Valmiit maustetut juustotuotteet ja ruokakermat ovat käteviä, koska ne samalla myös maustavat keiton.

Valitse keitto tilanteen mukaan

Koko perheelle maistuvia helppotekoisia keittoja ovat esimerkiksi siskonmakkarakeitto ja jauheliha-kasviskeitto.

Ruokaisa broilerikeitto, tuhti lammaskeitto tai kookos-lohikeitto maistuvat viikonloppuna reippaan ulkoilun jälkeen.

Samettinen sosekeitto on kasvisruokaa parhaimmillaan. Kokeile esimerkiksi maa-artisokkakeittoa, punajuurisosekeittoa tai täyteläistä tomaattikeittoa.

Herkullisia aikuisempaan makuun sopivia keittoja puolestaan ovat basilikatahnalla höystetty pistoukeitto, japanilainen misokeitto ja tulinen Tom Yam -katkarapukeitto.

Keitto taipuu myös juhlaruoaksi. Juhlavieraille voi tarjota alkuruokana hummerikeittoa, klassista ranskalaista sipulikeittoa tai tatticappuccinoa. Ihana illanistujaiskeitto on leipäruukusta tarjottava simpukkakeitto.

Keittoaterian täydentää kotitekoinen lämmin leipä.

Avainsanat

Keskustelu

jokapäiväinen keittoni koostuu porkkanasta, kaalista, perunasta, tomaatista sekä valmiiseen höystöön silppuan sipulin puolikkaan, ei suolaa eikä mausteita, mies htt ei siedä niitä, lihapyörykän syön erikseen, näin olen pysynyt terveenä ja hoikkana 64kg.

Kommentoi juttua: Kuuma keitto lämmittää

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X