Ruoka

Tee itse valkosuklaakoristeet – koristele kakut ja jälkkärit makeilla lastuilla

Valkosuklaakoristeet ihastuttavat kakun koristenea. Tee itse suloiset ja makeat suklaakoristeet!

Suuret valkosuklaakoristeet antavat täytekakuille ja muille jälkiruoille näyttävän ulkomuodon, mutta syntyvät pienellä vaivalla kotikeittiössäkin.

Lue myös: Valkosuklaakruunu on näyttävä kakun koriste – katso lumoava video!

Näin teet valkosuklaakoristeet kakun pinnalle

1. Sulata valkosuklaa varoen mikrossa juoksevaksi. Levitä sula valkosuklaa leivinpaperiarkille.

2. Aseta päälle toinen puhdas leivinpaperiarkki. Kauli paperin päältä niin, että suklaa levittyy tasaisesti ja ilmakuplat katoavat.

3. Kääri levy löysälle rullalle ja nosta pakkaseen puoleksi tunniksi.

4. Avaa rulla varoen, jotta suklaa murtuu tasaisesti suuriksi paloiksi.

Vinkki! Valkosuklaakoristeet kruunaavat valkosuklaa-mangokakun.

Lue myös Anna.fi: Valkosuklaa-vadelmamuffinit

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tee itse valkosuklaakoristeet – koristele kakut ja jälkkärit makeilla lastuilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.