Makea piirakka maistuu kahvipöydässä

Makeat piirakat ovat helppotekoisia leivonnaisia, jotka sopivat sekä kahvipöytään että jälkiruoaksi. Makua piirakoille antavat erilaiset hedelmät, suklaa, pähkinät ja kookos.

Uuniton suklaapiirakka on tuhti suklaaherkku, jossa on keksipohja ja ihana suklaa-pähkinätäyte. Jo pieni pala suklaapiirakkaa riittää sammuttamaan makeanhimon.

Pähkinäpiiras on gluteeniton pähkinäherkku, jonka pohja syntyy erilaisista pähkinöistä, taateleista ja kookoshiutaleista. Rapsakan piiraan täytteenä on karamellisoitu, appelsiinilla maustettu pähkinäseos.

banaanipiirakka

Banana cream pie on suloisen makea herkkupiiras, joka täytetään banaanilla ja vaniljakiisselillä. Kermavaahto, banaaniviipaleet, kookoshiutaleet ja tilkka rommia viimeistelevät amerikkalaistyylisen jälkkärin.

Limettipiiraassa on rapea keksipohja ja makean kirpakka täyte, joka tehdään kondensoidusta maidosta ja limetistä. Helppo limettipiiras valmistuu tuossa tuokiossa, mutta se on parhaimmillaan levättyään yön yli jääkaapissa.

appelsiinipiiras

Appelsiinipiiraassa on rapea voitaikinapohja, raikkaan hedelmäinen appelsiinikiisselitäyte ja makea marenkihuntu.

Klassikkoleivonnaisten kärkeen kuuluva omenapiirakka saa mehevyyttä ja makua rommirusinoista ja ranskankermasta. Gluteenittomassa omenapiirakassa on rapea keksipohja ja pehmeä, kookoksella maustettu täyte.

luumupiiras

Karibialainen luumupiirakka maustetaan kanelilla, kookoksella ja rommilla. Karamellisoidut luumut antavat piirakalle makeutta.

Päärynäpiirakka valmistuu hujauksessa, jos piirakkaan käyttää valmista murotaikinaa. Mantelimassa ja aprikoosimarmeladi antavat makua miedon makuisille päärynöille.

Lisää vinkkejä piirakkaleipurille:
Piirakkapohja
Piirakan koristelu
Piirakkavuoka valitaan tarpeen mukaan
Murotaikina
Ruoka.fi: Omenapiirakka x 9

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makea piirakka maistuu kahvipöydässä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X