Makeat_puuroletut

Makeat kaurapuuroletut, nopeat kaurarieskat ja muut ohjeet, jotka voit tehdä ylijääneestä puurosta

Uskotko, että tähteelle jääneestä puurostakin voi loihtia kielenvieviä herkkuja brunssille, jälkiruoaksi tai vaikka iltapalalle? Kyllä voi! Tässä neljä ihanaa ohjetta, joiden takia puuroa kannattaa suosiolla keittää tuplasatsi.

Brunssipöydän täydellisimmät letut on tässä. Valkosuklaalla höystetyt ja sitruunalla sekä vaniljalla maustetut makeat kaurapuuroletut katoavat syöjiensä suuhun ennätysvauhtia.

Vai maistuisiko makean sijaan mieluummin pieni suolainen purtava? Kaurapuuron tähteistä syntyvät myös nopeat kaurarieskat. Lisää puuron sekaan vehnäjauhoja ja taputtele taikinasta ohuita rieskoja uunipellille. Helppoa kuin mikä ja aikaakin kuluu vaivainen vartti.

ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku on klassikko, joka ei esittelyitä kaipaa. Keitä suosiolla reilu satsi mannapuuroa, sillä tämä herkku ihastuttaa aina. Kokeile myös riisipuuroa, hyvää niinkin.

jouluvanukas

Tämä ohje kannattaa ottaa talteen joulua varten. Helppo jouluvanukas syntyy riisipuuron tähteistä, vatkatusta kermasta sekä pähkinärouheesta. Kun keität puuron mantelimaitoon ja korvaat myös kerman kasvisvaihtoehdolla, maistuu jälkkäri myös vegaaneille.

Myös näihin uppoavat puurontähteet:

karjalanpiirakat

Perinteiset karjalanpiirakat

viktorian luumuherkku

Viktorian luumuherkku

Ruoka.fi: Puuroleipäset

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makeat kaurapuuroletut, nopeat kaurarieskat ja muut ohjeet, jotka voit tehdä ylijääneestä puurosta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X