Matchasmoothie

Matchasmoothie ja muut trendikkäät smoothiet

Mistä syntyvät nyt trendikkäät ja herkulliset smoothiet? Ainakin japanilaisesta matcha-teejauheesta ja muista superfoodeista. Poimi neljä ideaa!

Vihreä matchasmoothie syntyy trendikkäästä matcha-jauheesta, pinaatista, avokadosta sekä banaanista. Matcha-jauhe on korkealuokkaisesta vihreästä teestä tehtyä hienoa jauhetta, jota voi käyttää sellaisenaan veteen sekoitettuna tai erilaisten juomien ja vaikka leivonnaistenkin joukossa. Matchaa pidetään varsinaisena terveysjuomana sen sisältämien antioksidanttien takia.

Superfood-smoothie

Superfoodit, kuten goji-marjat, macajauhe, spiruliina sekä hampunsiemenet vievät smoothien super-tasolle. Supersmoothien vitamiinien, antioksidanttien sekä hivenaineiden avulla päivä lähtee potkien käyntiin.

Vihersalaattismoothie

Oletko jo kokeillut vihersmoothieta? Vihreä salaattismoothie on raikas sekoitus hunajamelonia, kurkkua, salaatteja sekä minttua. Juoman muodossa nautitut kasvikset pitävät huolen siitä, että päivittäinen tarve täyttyy helposti.

Puurosmoothie

Jos kaurapuuron keittäminen aamuisin tökkii, surauta helppo puurosmoothie, joka yhdistää puuron ja smoothien herkullisen ruokaisaksi juomaksi. Marjoista, kaurahiutaleista, banaanista sekä vedestä syntyy alle minuutissa ravitseva aamiainen.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Matchasmoothie ja muut trendikkäät smoothiet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X