Näin maustat perunan – katso ideat

Mummolan voipottumuusi on lohturuokaa parhaimmillaan. Käytä siihen jauhoisia lajikkeita. Perunaa voi maustaa muullakin kuin suolalla.

Kokeile näitä ja herkuttele:

• paistettu sipuli
• paistetut sienet
• yrtit, kuten tilli, persilja, ruohosipuli, timjami, basilika, sitruunatimjami, minttu tai rosmariini
• raastettu sitruunakuori sekä voi tai öljy
• sitruuna-, valkosipuli- tai yrttiöljy
• juurekset: bataatti, porkkana, palsternakka tai selleri
• ryöpätty pinaatti
• tilkka viinietikkaa, kuullotettua sipulia tai purjoa ja öljyä

Lue lisää perunasta:
Peruna
Perunalajikkeet tutuiksi
Perunasta perusruokaa
Peruna on maittavaa perusruokaa
Ruoka.fi: Perunamuusi

Kuva: Kristiina Kurronen

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Näin maustat perunan – katso ideat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X