kookosletut
Ruoka

Paista pannari, letut ja vohvelit kookoksen kera – katso herkulliset ohjeet

Pannareita, vohveleita vai sittekin lettuja? Jos et osaa päättää, kokeile kaikkia. Yksi on kuitenkin varmaa: kookoksella höystettynä maku on just eikä melkein!

Kookokselta ja appelsiinilta maistuvat letut ovat ehdoton klassikko. Kookosletut tehdään kookosmaitoon, maustetaan appelsiinimehulla ja -kuoriraasteella sekä vaniljalla. Kookoksen ystävä korvaa myös osan vehnäjauhoista kookoshiutaleilla. Herkkuhetki on täydellinen, kun tarjoat lisänä mansikka-ananassalsaa ja sitruunatahnalla maustettua paksua jogurttia tai kermavaahtoa. Ai että!

suklaa-kookospannarit

Suklaan ystävät huomio, nämä letut ovat teille! Suklaa-kookospannareissa on suklaata niin taikinassa kuin valmiiden lettujen päälle valutettavassa suklaakastikkeessakin. Se keitetään kermasta, tummasta suklaasta ja aromaattisesta fariinisokerista. Suklaan ja kookosen liitto on jo sellaisenaan koukuttava, mutta täysin vailla vertaa, kun täydennät makuparin tuoreilla mansikoilla.

Kookos-mansikkavohvelit

Kookos-mansikkavohvelit ovat kesäherkku vailla vertaa, mutta toki vohvelit maistuvat vuoden ympäri. Kookoksen maku syntyy makusiirapista, jota lisätään sekä taikinan sekaan että valmiiden vohveleidenkin päälle. Kun aateloit vohvelit manskoilla ja vaniljajäätelöllä, saat makuparin, jolla ei voi mennä vikaan.

Lisää lettuja herkutteluun:

suklaaletut

Kahden suklaan letut

mustikkapannarit

Mustikkapannukakut ja mustikkasiirappi

Maailman parhaat letut

Ruoka.fi: Amerikkalaiset ricottapannukakut

Kommentoi

Kommentoi juttua: Paista pannari, letut ja vohvelit kookoksen kera – katso herkulliset ohjeet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.