palsternakka-kukkakaalikeitto

Palsternakka antaa makua kasvikeittoon – kolme herkullista ohjetta

Palsternakan maku on mieto, mutta täyteläinen ja sen seuraan sopivan monet maut ja mausteet. Siksi se on täydellinen lisä kasviskeittoon. Tässä kolme vastustamattoman herkullista soppaa, joiden joukosta jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

Samettista sosekeittoa kaipaava valitsee tämän suloisen palsternakka-kukkakaalikeiton. Palsternakasta, kukkakaalista ja perunasta syntyy samettinen pohja sosekeitolle, johon Koskenlaskija-sulatejuusto tuo mukavaa täyteläisyyttä. Miedon makuiseen soppaan saa helposti vaihtelua, kun päälle lorauttaa yrttiöljyä tai höystää herkun paahdetuilla pähkinöillä ja tuoreilla yrteillä.

palsternakka-mangokeitto

Villeistä makuyhdistelmistä ja astetta eksoottisemmista herkuista innostuva ihastuu takuulla palsternakka-mangokeittoon. Tabascolla tymäköitetty ja kookoskermala täytelöitetty keitto on täydellinen alkupala, joka sopii tarjottavaksi hauskasti pienistä shottilaseista tai söpöistä kahvikupeista. Koristele pinta kookoskermapisaroilla ja halutessasi korianterinlehdillä.

Valkosipuli-palsternakkakeitto

Palsternakkakeitto ja valkosipulikrutongit sopii pakkaspäivien lämmittäjäksi. Herkullisen keiton maku tulee uunissa paahdetusta valkosipulista, täyteläinen koostumus kermasta. Samettinen soppa kruunataan valkosipulikrutongeilla, parmesaaniraasteella ja oliiviöljylorauksella.

Aromikas palsternakka sopii keittoihin:

palsternakkakeitto

Palsternakkakeitto

samettinen sellerikeitto

Samettinen sellerikeitto

kasvissosekeitto

Kasvissosekeitto

Ruoka.fi: Palsternakkakeitto palsternakkaraasteella

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Palsternakka antaa makua kasvikeittoon – kolme herkullista ohjetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X