Ruoka

Ovatko nämä parhaat gluteenittomat kahvilat Tampereella? Ota talteen ihanat vinkit!

Raakakakkuja, salaatteja, supersmoothietia, puuroa ja vohveleita. Muun muassa näitä löytyy Tampereen maukkaimmista gluteenittomista kahviloista.

Monista kahviloista saa nykyään hurmaavia gluteenittomia herkkuja. Listasimme parhaat gluteenittomat kahvilat Tampereella. Oletko jo käynyt testaamassa näiden kahviloiden ihanimmat herkut?

Lue myös: Keliaakikko paljastaa: Nämä ovat parhaat gluteenittomat herkut

Parhaat gluteenittomat kahvilat Tampereella

Pella’s Cafe

Tunnelmallisen Pella’s Cafen suurista ikkunoista on hyvä seurata Hämeenkadun hyörintää. Suurin osa kahvilan tuotteista on gluteenittomia ja laktoosittomia. Kahvila onkin saanut ensimmäisten kahviloiden joukossa Suomessa Keliakialiiton myöntämän Gluteenittoman palvelun merkin tunnustukseksi hyvästä gluteenittomasta valikoimasta.

Kahvilasta saa herkullisten leivonnaisten lisäksi mitä maittavimpia uuniperunoita ja salaatteja, ja lisäksi arkisin tarjoillaan keittolounas. Viikonloppuisin nautitaan suosittua brunssia, jolle kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen.

Osoite: Hämeenkatu 14, 33220 Tampere

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Pella’s cafe (@pellascafe) jakama julkaisu

Powau

Ravinteikkaita raakakakkuja, salaatteja, kylmäpuristettuja mehuja, smoothieita ja vegaanista jäätelöä. Tätä kaikkea on tarjolla aivan Tampereen keskustassa, Stockmannin sisäänkäynnin vieressä sijaitsevassa tyylikkäässä Powaussa. Kaikki turkulaislähtöisessä kahvilassa tarjolla olevat tuotteet ovat gluteenittomia ja suurin osa vegaanisia.

Osoite: Hämeenkatu 4, 33220 Tampere

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Foods & Cafes & Yoga (@powau) jakama julkaisu

Alleduuri

Suloisen kahvila Alleduurin valikoimassa kaikki tuotteet ovat gluteenittomia ja suurin osa myös vegaanisia. Kahvilan liikeideaan kuuluu, että kaikki leivonnaiset valmistetaan ilman maitoa, kananmunaa, vehnää, ohraa, ruista, pähkinöitä tai kalaa.

Keliakialiitto on myöntänyt Alleduurille Gluteenittoman palvelun merkin osoitukseksi hyvästä gluteenittomasta valikoimasta ja työntekijöiden gluteenittoman leivonnan osaamisesta.

Osoite: Aaltosenkatu 27–29, 33500 Tampere

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Alle Duuri (@alleduuri) jakama julkaisu

Bistro Venla

Maalaisromanttista tunnelmaa henkivä Bistro Venla tarjoilee kakkujen lisäksi myös ruokaisampia vaihtoehtoja aina salaateista uuniperunoihin. Monet ruokalistan ruoista saa gluteenittomana ja leivonnaisista löytyy useita gluteenittomia vaihtoehtoja.

Makeiden ja suolaisten herkkujen kylkeen voi valita vaikka kuohuvaa laadukkaalta viinilistalta tai jonkin kiinnostavan alkoholittoman drinkin.

Osoite: Kauppakatu 6, 33210 Tampere

Lue myös: Parhaat gluteenittomat kahvilat Helsingissä: Näissä paikoissa haluat käydä herkuttelemassa!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Bistro Venla (@bistrovenla) jakama julkaisu

Mama Bear

Puurobistro Mama Bear on ihanan raikas tuulahdus kotimaisessa kahvilakentässä. Puurobistro tarjoilee puuroja sekä suolaisen- että makeannälkään, ja joka päivä tarjolla on gluteeniton puurovaihtoehto. Puurot tuunataan sesongin mukaan vaihtuvilla herkuilla.

Laukontorilla sijaitsevasta kahvilasta löytyy puurojen lisäksi raakakakkuja ja muita herkkuja, jotka eivät sisällä gluteenia, lehmänmaitoa tai valkoista sokeria.

Osoite: Laukontori 6 B, 33200 Tampere

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Mama Bear Wellness (@mama_bear_wellness) jakama julkaisu

Tampereen vohvelikahvila

Klassikon asemaan noussut Vohvelikahvila sijaitsee vuonna 1926 rakennetussa, Tampereen pienimmässä kivitalossa. Vohvelit valmistetaan salaisella reseptillä ja saatavana on niin makeita kuin suolaisiakin vohveleita. Myös vegaaniset, gluteenittomat ja laktoosittomat vohvelit löytyvät menusta.

Osoite: Ojakatu 2, 33100 Tampere

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tampereen Vohvelikahvila (@tampereenvohvelikahvila) jakama julkaisu

Mitkä sinun mielestäsi ovat parhaat gluteenittomat kahvilat Tampereella? Kerro kommenteissa!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ovatko nämä parhaat gluteenittomat kahvilat Tampereella? Ota talteen ihanat vinkit!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.