Raparperimehu

Pinkki raparperimargarita ja kesäjuhlien muut raikkaat aperitiivit

Mistä on parhaat kesäjuhlat tehty? Maukkaista tarjoiluista, hyvästä seurasta ja tietysti mieleenpainuvasta alkumaljasta, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi ja herättelee vienosti ruokahalun. Tässä neljä viehkeää alkumaljaa, joilla kelpaa kippistää kesäjuhlissa.

Pirteä pinkki on kesän muotiväri ja se näkyy myös tässä kivassa alkumaljassa. Pinkki raparperimehu saa viehkeän värinsä vadelmista, mutta myös raparerin klassikkokumppani, mansikka sopii juomaan vallan mainiosti. Vaniljalla maustettu juoma on makoisaa sellaisenaan, mutta myös valkoisella rommilla tai tequilalla terästettynä.

mangocava

Tässä alkumalja, joka ei vaadi baarimikon koulutusta. Kaada lasi puolilleen mangonektarilla ja täytä loppuun kepeällä cavalla. Mukavan makeaa ja kevyesti kuplivaa mangocavaa kelpaa siemailla kuumana kesäpäivänä.

mansikka-seljankukkamartini

Mitä olisi kesäjuhlat ilman makeita mansikoita? Mansikka-seljankukkamartini sekoitetaan itse tehdystä mansikkasiirapista sekä seljankukkamehutiivisteestä. Makea alkumalja raikastetaan limetinmehulla ja aikuisten juoma terästetään vielä tilkalla giniä.

matchapore

Alkoholittomat mocktailit maistuvat kaikille ja ilahduttavat erityisesti lapsia sekä  autolla juhliin saapuvia. Heleän vihreä matchapore on kevyseti kupliva juoma, joka sopii täydellisesti erityisesti alkukesän juhlien alkumaljaksi sekä raikkaaksi brunssijuomaksi. Raikas maku syntyy sitruunamehusta, hempeä väri ripauksesta matchajauhetta.

Kurkkaa myös nämä kesäjuomat:

mansikka-persikkasangria

Mansikka-persikkasangria

Mansikkakuohu

Mansikkakuohu

malja keväälle

Malja keväälle

Ruoka.fi: Greippimojito

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pinkki raparperimargarita ja kesäjuhlien muut raikkaat aperitiivit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X