Puutarhajuhlissa nautitaan kasvimaan antimia

Iltojen hämärtyessä on aika juhlia oman kasvimaan antimia.

Tervetulomalja, minttujuoma, kohotetaan omenapuun alla.

Punasipuli ja herkullinen pekoni antavat makua foccaccialle, jota voi nauttia myös sellaisenaan alkupalaksi tai keiton kanssa.

Keltainen juureskeitto hehkuu syksyn väreissä. Keitto tarjoillaan kuumana ja siihen voi lisätä pekonia antamaan makua. Sen kanssa nautitaan kauraista raasteleipää.

Pääruokana tarjoillaan marinoitu papu-perunasalaatti.

Kurpitsapiiraan rinnalla silmää ilahduttavat värikkäät kurpitsat.

Lue myös:
Sadonkorjuujuhlien värikäs menu
Kaunis kattaus: Sadonkorjuujuhlat
Sadonkorjuun aika

Avainsanat

Keskustelu

Hei,
haluan antaa positiivista palautetta Kotilieden numeron 15 lumoavasta Juhlitaan satoa -jutusta!
Aivan kuin olisi jutun aukaistuaan astunut sisään puutarhaan ja sadonkorjuuseen. Ihania kuvia, kiinnostavia reseptejä ja koko kokonaisuus tyyleineen aivan hurmaava. Myös tiedot vaatteista palvelevat lukijaa ja valinnat mukavan tavallisen tuntuisia, mutta kiinnostavia. Toisella aukeamalla jo aistii omakohtaisesti tuoksut ja maut. Ja kolmas aukeama – tunnelma jatkuu!! Ohjeissa juuri kaikki mitä juuri nyt toivoa saattaa, moderneja ja käyttökelpoisia ohjeita. Kiitos! Enkä ole ainoa ihastunut. Jo kaksi tuttavaa on ehtinyt kehua tätä juttua minulle.

Kommentoi juttua: Puutarhajuhlissa nautitaan kasvimaan antimia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X