Reseptit

Aasen sherrysydämet (Sherryhjerter)

Ainekset

  • 3 munankeltuaista
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl sherryä
  • 250 g voita tai margariinia
  • noin 6 dl vehnäjauhoja

voiteluun:

  • munaa tai munanvalkuaista
  • mantelirouhetta

Valmistusohje

Aasen sherrysydämet (Sherryhjerter)
  1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Murenna rasva ja jauhot keskenään murumaisiksi ja sekoita tämä munavaahtoon. Lisää sherry.
  2. Anna taikinan olla peitettynä yön yli viileässä.
  3. Kauli taikina jauhotetuilla pöydällä noin 2-3 mm paksuksi levyksi. Ota sydänmuotilla sydämiä. Jos haluat, painele keskelle pyöreä reikä esimerkiksi omenaporalla. Voitele vatkatulla valkuaisella ja paista 175 asteessa 7-8 minuuttia.
  • Säilytä sherrysydämiä tiiviskantisessa rasiassa, niin ne pysyvät rapeina.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Aasen sherrysydämet (Sherryhjerter)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.