Amari Coral beachin lämmin lihasalaatti
Lämmin lihasalaatti tehdään grillatusta naudan-tai porsaanlihasta. Liha saa makua marinadista ja siivutettu liha tarjotaan salaattipedillä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
Ainekset
Lämmin lihasalaatti
- 150 g possun tai naudanlihaa
kastike:
- 2 rkl sitruunamehua
- noin 1 rkl siirappia
- 2 valkosipulinkynttä
- korianterinlehtiä ja tai korianterinjuurta
- 2 rkl kala- tai soijakastiketta
- 3 tomaattia
- ¼ kurkkua
- 1 punasipuli
- (mintunlehtiä)
Valmistusohje
Lämmin lihasalaatti valmistuu helposti näin:Amari Coral beachin lämmin lihasalaatti
- Grillaa liha tai paahda se pannulla molemmin puolin. Leikkaa kypsä liha ohuiksi viipaleiksi ja mausta lämpimänä kastikkeella, joka on sekoitettu sitruunamehusta, siirapista, hienonnetusta valkosipulista ja kalakastikkeesta. Korianterin juuren ja kalakastikkeen asemesta voit mausteeksi lisätä soijaa ja tuoretta korianteria tai chiliä. Lämmin liha imee hyvin maut.
- Laita tarjoiluvadille kauniisti tomaatti-, kurkku- ja selleri- tai punasipuliviipaleet ja koristele halutessasi mintunlehdillä. Tarjoa lämmin lihasalaatti heti.
Vinkki: Kokeile myös thaimaalaista kylmänä tarjottavaa lihasalaattia
Lue myös Anna.fi: Thaimaalainen ruoka hurmaa makuyhdistelmillään
Kommentoi
Kommentoi juttua: Amari Coral beachin lämmin lihasalaatti