Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Aprikoosihillo

Aprikoosihillo saa ihanan vivahteen inkivääristä. Nauti itse tehdystä juustojen kanssa tai paahtoleivän pinnalla.

Ainekset

  • 2 kg aprikooseja
  • pieni pala tuoretta inkivääriä tai kanelitanko
  • 1 dl sitruunamehua
  • 1 kg hillosokeria

Valmistusohje

Aprikoosihillo valmistuu näin helposti:Aprikoosihillo

1. Huuhdo aprikoosit, halkaise ja poista kivet. Silppua inkivääri.

2. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia.

3. Anna jäähtyä ja kaada hillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kiehautetuilla kansilla. Säilytä aprikoosihillo viileässä.

Vinkki: Kokeile hillon tekoa myös kuivatuista aprikooseista

Lue myös Anna.fi: Näin syntyy aprikoosi-anishillo


Kommentoi

Kommentoi juttua: Aprikoosihillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.