Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Banaani-suklaafudge

Banaani-suklaafudge, tuo kermaisen pehmeä herkku, jossa maistuvat suklaan ja banaanin täydellinen liitto. Tee itselle ja lahjaksi!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
24  annosta

Ainekset

Banaani-suklaafudge

  • 100 g banaanivaahtokarkkeja
  • 1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
  • 200 g maitosuklaata

Valmistusohje

Banaani-suklaafudge valmistuu helposti näin:Banaani-suklaafudge

1. Saksi vaahtokarkit pieniksipaloiksi. Nosta kattilaan kondensoitu maito ja saksitut vaahtokarkit. Keitä aineksia noin 5-8 minuuttia, kunnes ne ovat täysin sulaneet tasaiseksi massaksi.

2. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon paloiteltu maitosuklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

3. Kaada sulanut seos leivinpaperilla vuoratulle pienelle uunipellille, joka on kooltaan noin 13 x 20 cm. Anna jäähtyä viileässä. Paloittele banaani-suklaafudge annospaloiksi.

Vinkki: Fudge-ohje haltuun – katso vaihekuvat ja tee itse englantilaisten rakastamat kermakarkit

Lue myös Anna.fi: Näin tehdään key lime -fudge


Kommentoi

Kommentoi juttua: Banaani-suklaafudge

Sinun täytyy kommentoidaksesi.