Reseptit

Barbecuepossu

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 1.5 kg porsaan kassleria

KEITTÄMISEEN:

  • vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 10 valkopippuria
  • laakerinlehti
  • 2 sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä

maustekastike:

  • 0.5 dl aprikoosi-korianterikastiketta (A l'Fez)
  • 1 rkl sitruunaöljyä
  • ripaus valkopippuria
  • 2 tl soijakastiketta
  • 1 tl hunajaa tai ruokosokerisiirappia
  • muutama salvianlehti

Valmistusohje

Barbecuepossu
  • Valmistusaika 2 tuntia

1. Pane porsaan kassler kattilaan. Kaada päälle vettä niin, että lihapala peittyy. Lisää mausteet ja keitä hiljalleen pari tuntia.

2. Ota liha kattilasta.

3. Sekoita kastikeainekset ja keitä hiljalleen viitisen minuuttia. Sivele kastiketta lihapalalle ja anna imeytyä kymmenisen minuuttia. Grillaa pinta rapeaksi. Grillaa samalla muutama vartaaseen työnnetty sipuli. Sivele loppu kastike valmiin kasslerin ja grillattujen sipulien pintaan.

  • Vinkki: Lihan voi keittää tarjoamista edellisenä päivänä. Ruskistamisen voi tehdä myös uunissa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Barbecuepossu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.