Barbecuepossu
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- 1.5 kg porsaan kassleria
KEITTÄMISEEN:
- vettä
- 1 rkl suolaa
- 10 valkopippuria
- laakerinlehti
- 2 sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
maustekastike:
- 0.5 dl aprikoosi-korianterikastiketta (A l'Fez)
- 1 rkl sitruunaöljyä
- ripaus valkopippuria
- 2 tl soijakastiketta
- 1 tl hunajaa tai ruokosokerisiirappia
- muutama salvianlehti
Valmistusohje
- Valmistusaika 2 tuntia
1. Pane porsaan kassler kattilaan. Kaada päälle vettä niin, että lihapala peittyy. Lisää mausteet ja keitä hiljalleen pari tuntia.
2. Ota liha kattilasta.
3. Sekoita kastikeainekset ja keitä hiljalleen viitisen minuuttia. Sivele kastiketta lihapalalle ja anna imeytyä kymmenisen minuuttia. Grillaa pinta rapeaksi. Grillaa samalla muutama vartaaseen työnnetty sipuli. Sivele loppu kastike valmiin kasslerin ja grillattujen sipulien pintaan.
- Vinkki: Lihan voi keittää tarjoamista edellisenä päivänä. Ruskistamisen voi tehdä myös uunissa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Barbecuepossu