Reseptit

Broileri-pistaasisalaatti

Ainekset

  • 50 g pistaaseja
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 4 broilerin rintapalaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 50 g salaatti- tai salottisipulia
  • 1 Roomansalaatti

kastike:

  • 1 salaatti- tai salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 avokado (kypsä)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl limettimehua
  • 1 rkl vettä

Valmistusohje

Broileri-pistaasisalaatti
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita pähkinöihin suolaa ja pippuria. Painele broileripaloja pähkinäseokseen. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä pannussa ja paista broileripaloja öljyssä pari minuuttia molemmin puolin.
  2. Nosta broileripalat uunivuokaan ja työnnä paksuimpaan kohtaan lihalämpömittari. Kypsennä uunissa viitisentoista minuuttia, kunnes lihan sisälämpötila on 71 astetta ja lihasneste on kirkasta.
  3. Kuumenna loppuöljy pinnoitetussa pannussa. Ruskista pannussa silputtu sipuli, joka on maustettu suolalla ja pippurilla.
  4. Vuoraa neljä lautasta salaatinlehdillä. Valmista kastike soseuttamalla ainekset tehosekoittajassa. Viipaloi broileripalat ja asettele ainekset lautasille. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Broileri-pistaasisalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.