Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Broileria limetti-kapriskastikkeella

Broileria limetti-kapriskastikkeella on yksinkertainen, mutta mahtavien makujen arkiruoka. Kaprikset ja limetti ryydittävät valkoviinipohjaisen kastikkeen luksusluokkaan.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Broileri:

  • 10 broilerin minuuttipihviä
  • oliiviöljyä
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl rouhittua tomaattista kuivamausteseosta (Meira)

paistamiseen:

  • voita ja öljyä

kastike:

  • 3 dl valkoviiniä
  • 2 limetin mehu
  • 2 puristettua valkosipulinkynttä
  • 4 rkl kapriksia

Valmistusohje

Broileria limetti-kapriskastikkeella tehdään helposti näin:

1. Nosta pihvit noin tunti ennen paistamista huoneenlämpöön. Sivele pinnat oliiviöljyllä. Paista pihvit grillipannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta ne uunivuokaan ja mausta suolalla ja mausteseoksella. Sekoita kulhossa valkoviini, limetin mehut, valkosipulinkynnet ja kaprikset keskenään.

2. Valuta liemi pihvien päälle ja nosta pihvit foliolla peitettynä mietoon uuninlämpöön hetkeksi ennen tarjoilua.

Katso myös: Broilerin fileesuikale, koipireisi vai paistileike? – Katso, mikä sopii mihinkin ruokaan

Katso myös Anna.fi/ruoka: Juustolla täytetyt broilerin rintafileet ja tomaattikastiketta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Broileria limetti-kapriskastikkeella

Sinun täytyy kommentoidaksesi.