Entrecôte
Entrecôte toiselta nimeltään välikyljys on mehevää grillattavaa. Entrecôte-pihvi onnistuu grillissä helposti ja lopputulos on mehevä pihvi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Entrecôte
- 4 naudan välikyljystä (ulkofileen jatkeesta leikattua, noin 2,5 cm paksua viipaletta)
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Valmistusohje
Entrecôte valmistuu helposti näin:
- Kuumenna uurteinen parilapannu tai grilli. Grillaa huoneenlämpöinen, öljyllä pyyhkäisty liha nopeasti molemmin puolin kuumalla ritilällä. Tai paista pihvit pannulla. Kypsennysajat: 5-6 minuuttia, jos pihvi saa jäädä sisältä punaiseksi; 7-10 minuuttia, puolikypsä eli medium; 10-12 minuuttia, täysin kypsä.
- Mausta entrecôte-pihvi suolalla ja mustapippurilla ja tarjoa yrttivoinapin mehevöittämänä ratatouillen kanssa.
Lue myös Anna.fi: Herkullinen maustevoi kruunaa grilliherkut
Kommentoi
Kommentoi juttua: Entrecôte