Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Entrecôte

Entrecôte toiselta nimeltään välikyljys on mehevää grillattavaa. Entrecôte-pihvi onnistuu grillissä helposti ja lopputulos on mehevä pihvi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Entrecôte

  • 4 naudan välikyljystä (ulkofileen jatkeesta leikattua, noin 2,5 cm paksua viipaletta)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

Entrecôte valmistuu helposti näin:

  1. Kuumenna uurteinen parilapannu tai grilli. Grillaa huoneenlämpöinen, öljyllä pyyhkäisty liha nopeasti molemmin puolin kuumalla ritilällä. Tai paista pihvit pannulla. Kypsennysajat: 5-6 minuuttia, jos pihvi saa jäädä sisältä punaiseksi; 7-10 minuuttia, puolikypsä eli medium; 10-12 minuuttia, täysin kypsä.
  2. Mausta entrecôte-pihvi suolalla ja mustapippurilla ja tarjoa yrttivoinapin mehevöittämänä ratatouillen kanssa.

Lue myös Anna.fi: Herkullinen maustevoi kruunaa grilliherkut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Entrecôte

Sinun täytyy kommentoidaksesi.