Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Fenkolisalaatti ja jogurttikastike

Fenkolisalaatti ja jogurttikastike sopii tarjottavaksi alkuruokana tai raikkaana lisukkeena kala-aterialla. Lempeähappoisesta luonnonjugurtista syntyy mainio kastike aniksen makuiselle fenkolisalaatille.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Fenkolisalaatti ja jogruttikastike

  • 3 isoa fenkolia
  • 2 rkl Ahvenanmaan luonnonjogurttia
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 tl sitruunamehua
  • ¼ tl merisuolaa myllystä
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • fenkolinvarret

Valmistusohje

Fenkolisalaatti valmistuu helposti näin:

1. Rapeuta fenkolit liottamalla niitä viitisen minuuttia jääkylmässä vedessä.

2. Leikkaa fenkolit ohuiksi viipaleiksi. Silppua varret ja persilja.

3. Sekoita mausteet jogurttiin ja lisää kastike fenkolisuikaleiden joukkoon. Tarjoa fenkolisalaatti kalan, esimerkiksi kuhan kanssa.

Lue myös: Fenkoli antaa ruokaan aromia

Katso myös Anna.fi Näin teet raikkaan vihreän salaatin ja dijon-sinappivinegretten


Kommentoi

Kommentoi juttua: Fenkolisalaatti ja jogurttikastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.