Gluteeniton piirakkapohja
Gluteeniton piirakkapohja syntyy gluteenittomasta leipäjauhoseoksesta. Helppo piirakkapohja sopii sekä suolaisten että makeiden piirakoiden pohjaksi.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Gluteeniton piirakkapohja:
- 125 g maitorahkaa
- 125 g leivontamargariinia
- 2.5 dl gluteenitonta leipäjauhoseosta
- 1 tl leivinjauhetta
Valmistusohje
1. Sekoita maitorahka pehmeään rasvaan. Lisää jauhot, joihin olet yhdistänyt leivinjauheen. Sekoita hyvin ja jäähdytä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
2. Taputtele taikina leipäjauheseoksen avulla voideltuun vuokaan. Täytä piirakkapohja suolaisella tai makealla täytteellä ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia. Voit nopeuttaa pohjan kypsymistä esipaistamalla sitä noin 10 minuuttia ennen täytteen lisäämistä.
Katso myös: Gluteeniton leivonta – näillä ohjeilla onnistut!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gluteeniton piirakkapohja
Missä kypsennysaika ja -lämpötila?
En hae enää Kotilieden sivuilta reseptejä, koska ne jäävät vajaiksi, kun mainokset paukkaa päälle. Sorge vaan!
Puuttui uuninlämpötila ja aika,vai pitäiskö se olla itsestään selviys🥴
Eivät taida lukea näitä kommentteja, koska edelleen mainos katkaisee tekstin eikä juttu jatku mainoksen jälkeen. Paistolämpötila ja -aika puuttuvat aiemmasta kommenteista huolimatta.
Ei paistolämpötilaa yms! Huono😩
Avaa ohje-välilehti aineksien vierestä, sieltä löytyy ohje kokonaisuudessaan.