Gratinoidut kinkkuletut
Nämä gratinoidut kinkkuletut vievät kielen mennessään. Omena tuo pirteyttä ja makeutta kokonaisuuteen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 30 annosta
Ainekset
Gratinoidut kinkkuletut
- noin 100 g ylikypsää kinkkua tai joulukinkkua palasina
- 1 hapan omena
- 2 dl juustoraastetta
- valmista lettutaikinaa
Valmistusohje
Gratinoidut kinkkuletut valmistuvat helposti näin:
1. Paista lettutaikinasta kasa rapeita pieniä lettuja. Suikaloi kinkku ja raasta omena.
2. Aseta lettujen väliin kinkkua sekä omena- ja juustoraastetta. Nosta täytteitä myös pinnalle.
3. Aseta lettukasat uunivuokaan ja gratinoi 200-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.
Vinkki: Tarjoa gratinoidut kinkkuletut vihersalaatin kanssa iltapalalla.
Lue myös Anna.fi: Suolaiset letut – parhaat taikinat ja mehevimmät täytteet lettuihin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gratinoidut kinkkuletut