Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Gratinoidut kinkkuletut

Nämä gratinoidut kinkkuletut vievät kielen mennessään. Omena tuo pirteyttä ja makeutta kokonaisuuteen.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
30  annosta

Ainekset

Gratinoidut kinkkuletut

  • noin 100 g ylikypsää kinkkua tai joulukinkkua palasina
  • 1 hapan omena
  • 2 dl juustoraastetta
  • valmista lettutaikinaa

Valmistusohje

Gratinoidut kinkkuletut

Gratinoidut kinkkuletut valmistuvat helposti näin:

1. Paista lettutaikinasta kasa rapeita pieniä lettuja. Suikaloi kinkku ja raasta omena.

2. Aseta lettujen väliin kinkkua sekä omena- ja juustoraastetta. Nosta täytteitä myös pinnalle.

3. Aseta lettukasat uunivuokaan ja gratinoi 200-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia.

Vinkki: Tarjoa gratinoidut kinkkuletut vihersalaatin kanssa iltapalalla.

Lue myös Anna.fi: Suolaiset letut – parhaat taikinat ja mehevimmät täytteet lettuihin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Gratinoidut kinkkuletut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.