Gratinoidut tomaatit
Gratinoidut tomaatit valmistuvat uunissa vikkelästi ja ovat mainio lisuke niin liha- kuin kasviruoille. Uunissa rapeaksi paahtunut korppujauho saa upean maun parmesaanista.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Gratinoidut tomaatit
- 4 isoa tomaattia
pinnalle
- 1 rkl korppujauhoa
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 1 rkl timjamia
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Gratinoidut tomaatit valmistuvat helposti näin:Gratinoidut tomaatit
- Halkaise tomaatit. Sekoita korppujauhoseos ja lusikoi se tomaattien päälle.
- Paahda 200-asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan.
Vinkki: Tarjoa gratinoidut tomaatit esimerkiksi pippuripihvien lisukkeena.
Lue myös Anna.fi: Vitamiinipommina tunnettu tomaatti on myös edullinen antioksidantti – nämä kevyet keitot ja suussa sulavat piirakat on testattava itse
Kommentoi
Kommentoi juttua: Gratinoidut tomaatit