Greippi-cheviche

Greippi-cheviche 

30
min
4 annosta
alle 30 min

Ainekset

300-400 g siika- tai lohifileetä
3 limetin mehu ja raastettu kuori
1 rkl karkeaa merisuolaa
2 valkosipulinkynttä
2 kevätsipulia
1 tl rouhittua mustapippuria
1-2 tl sweet chili -kastiketta
2 rkl sitruunaöljyä
1 nippu korianteria
1 verigreippi tai Sweetie
2 avokadoa
salaatti

Valmistusohje

  • Valmistusaika
    20 minuuttia.
  • Marinoitumisaika
    12 tuntia.

1. Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi.

2. Raasta limeteistä kuori ja
purista mehu. Lisää suola,
halkaistut valkosipulinkynnet,
silputtu kevätsipuli, rouhittu
mustapippuri, chilikastike, öljy
sekä silputtu korianteri. Kaada
seos kalaviipaleille ja anna
maustua jääkaapissa yön yli
tai vähintään 4 tuntia.

3. Aseta annoslautasille
salaatinlehtiä, kuutioitua
avokadoa ja kalvottomaksi
leikattuja greippilohkoja.
Nosta päälle marinoitua kalaa.
Tarjoa alkupalana.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
Raaka-aineet:
14.02.2012
Kotiliesi