Halloumi-salaatti

Halloumi-salaatti 

30
min
4 annosta
alle 30 min

Ainekset

1 halloumi-juusto (noin 225 g)
Rooman-salaattia tai muita lehtisalaatteja
1 pomelo tai greippi
2 verigreippiä
2 appelsiinia
herneenversoja
auringonkukan versoja
syötäviä kukkia

kastike:

1 appelsiinin mehu
puolen sitruunan mehu
1 rkl sinappia
ripaus suolaa
ripaus tummaa sokeria
0.5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa juusto viipaleiksi ja paista ne pannulla.
2. Huuhdo ja kuivaa salaatti. Leikkaa hedelmät kuorettomiksi lohkoiksi. Joukkoon voi lisätä myös halkaistuja minitomaatteja, kurkku- ja avokadokuutioita. Kokoa ainekset vadille tai annoksiksi. Korista kukilla ja versoilla.
3. Sekoita kastike ja tarjoa erikseen.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
16.04.2009
Kotiliesi