Hanhi- tai kalkkunasalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 2 kerää erivärisiä salaatteja
- pieni kerä punasalaattia
- noin 5 dl hanhen tai kalkkunan lihaa
- 100 g säilöttyä artisokkaa
- tuoretta viikunaa
- noin 10 pehmeää taatelia
Pinnalle
- 0.5 dl oliiviöljyä (valkosipulimakuista)
- Blaze-viikunan makuista balsamiviinietikkasiirappia
- karkeaa merisuolaa myllystä
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
1. Kokoa ainekset tarjoiluvadille salaatiksi. Pirskota pinnalle öljyä ja hedelmäistä viinietikkasiirappia.
2. Rouhi päälle myllystä karkeaa suolaa ja pippuria.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hanhi- tai kalkkunasalaatti