Reseptit

Hapankaaliborssi

Ainekset

  • 2 rkl sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • tilkka öljyä
  • 1 l kanalientä tai vettä ja kanaliemikuutio
  • 1 pss pakastettuja juuressuikaleita
  • 400 g hapankaalia
  • n. 5 etikkapunjuurta
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

  • ranskankermaa tai smetanaa
  • mausteista makkaraa

Valmistusohje

Hapankaaliborssi

  1. Kuullota silputtu sipuli ja valkosipulinkynnet öljyssä. Lisää joukkoon neste ja pakastejuurekset sekä huuhdottu ja valutettu hapankaali. Keitä noin 15 minuuttia.
  2. Lisää joukkoon raastetut punajuuret ja mausteet. Tarjoa paistetun tai grillatun makkaran ja hapankerman kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hapankaaliborssi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.