Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hapankaalipossu

Hapankaalipossu on herkkusuille vaan ei hätähousuille. Valkokaalista, hapankaalista sekä porsaanlavasta valmistettu, valkoviinillä muhevoitettu uuniruoka muhii meheväksi kolmisen tuntia

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Hapankaalipossu:

  • 500 g keräkaalia
  • nokare rasvaa
  • 500 g hapankaalia
  • 2 dl lihalientä tai valkoviiniä
  • noin 1 kg porsaanlapaa
  • 1 tl suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

Hapankaalipossu tehdään helposti näin:

1. Suikaloi kaali ja kuullota se kattilassa rasvassa. Lisää joukkoon hapankaali ja neste, kaada seos voideltuun vuokaan.

2. Nosta päälle porsaanlapa ja kypsennä 150 asteessa kolme tuntia.

Lue myös: Kaalikääryleet possutäytteellä

Lue myös Anna.fi/ruoka: Syksyn mehevimmät kaaliruoat – reseptit koko viikoksi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hapankaalipossu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.