Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Haudutettu pinaatti

Haudutettu pinaatti on helppo ja vikkelästi valmistuva lisuke, joka sopii mainiosti erilaisten kalaruokien kaveriksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Haudutettu pinaatti

  • 250 g tuoretta pinaattia
  • 1-2 rkl öljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Haudutettu pinaatti tehdään näin:

Haudutettu pinaatti on nopea ja helppo lisuke. Voit tehdä tällä samalla reseptillä myös tuoreista nokkosista valmistetun muhennoksen.

  1. Kuumenna öljy ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
  2. Lisää pinaatti ja kääntele lehtiä, kunnes ne pehmenevät ja painuvat kokoon.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaipaatko lisää ideoita vihreisiin kasvislisukkeisiin. Kokeile lehtikaalivokkia tai keitettyjä herneitä eli apposet.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Aasialaisittain maustetut vihreät pavut


Kommentoi

Kommentoi juttua: Haudutettu pinaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.