Reseptit

Hedelmähillo

Ainekset

  • 1 kg aprikooseja
  • 4 tähtianista
  • 1 vaniljatangon siemenet
  • 500 g hillosokeria

Valmistusohje

Hedelmähillo

1. Huuhdo ja halkaise hedelmät. Poista niistä kovet ja paloittele hedelmänpuolikkaat. Pane hedelmänpalat, sitruunamehu ja tähtianikset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.

2. Lisää hilosokeri ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia.

3. Jaa hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä hedelmähillo viileässä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmähillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.