Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hedelmäinen kaalisalaatti

Ihanan värikäs kaalisalaatti saa piristystä appelsiinista sekä granaattiomenasta.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 100 g lehtikaalia
  • ½ (noin 300 g) punakaalia
  • 1 appelsiini
  • 1 granaattiomena

kastike:

  • 1 appelsiinin mehu
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1.5 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

  1. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja höyrytä mikroaaltouunissa tilkassa vettä nopeasti, noin puoli minuuttia.
  2. Leikkaa lehtikaali ja punakaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kastike- ainekset. Anna kaalisuikaleiden maustua kastikkeessa puolisen tuntia.
  3. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi. Lisää appelsiinipalat ja granaattiomenansiemenet kaalien joukkoon.

 

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmäinen kaalisalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.