Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti on raikas valinta jälkiruoaksi. Tämä hedelmäsalaatti kostutetaan passion-hedelmän säväyttämällä appelsiinimehulla.

Ainekset

Hedelmäsalaatti:

  • mangoa, mandariineja, päärynää
  • kiiviä, rypäleitä, persimonia,
  • karambolaa ja ananasta

liemi:

  • 4 passionhedelmää
  • 1 l appelsiinimehua

Valmistusohje

  1. Pilko hedelmät suupaloiksi tarjoilukulhoon.
  2. Halkaise passionhedelmät. Koverra sisus appelsiinimehuun ja kaada liemi hedelmäsalatin päälle.
  3. Tarjoile hedelmäsalaatti kylmänä kanelisokerilla tai vaniljalla maustetun kermavaahdon kanssa.

Lue myös: Tunnista kypsä mango – helpoin tapa kuoria ja paloitella mango on yllättävän yksinkertainen


Kommentoi

Kommentoi juttua: Hedelmäsalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.