Helpot rapusilakat
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 1 dl tomaattipyreetä
- 2 dl kuohukermaa
- 100 g anjovisfileitä tai kapriksella täytettyjä rullia
Valmistusohje
1. Valmista silakkapihvit 500 grammasta silakkafileitä. Nosta joka toiselle kalafileelle anjovisfilee ja tilliä. Mausta valkopippurilla ja aseta maustettu ja maustamaton filee päällekkäin.
2. Lado pihvit voideltuun uunivuokaan. Sekoita tomaattipyree kermaan ja kaada seos vuokaan pihvien päälle. Jos käytät italialaisia kapristäytteisiä anjoviksia, ripottele ne päällimmäisiksi. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helpot rapusilakat