Helppo parmesaanikuha
Ripaus parmesaania antaa kuhafileille välimerellisen maun. Voissa paistetut parmesaani-kuhafileet ovat viikonlopun herkkuruokaa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Parmesaanikuha
- noin 500 g kuhafileitä
- suolaa
- valkopippuria
leivitys:
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl parmesaaniraastetta
paistamiseen:
- voita
Valmistusohje
Helppo parmesaanikuha tehdään helposti näin:
1. Leikkaa kalafileet annospaloiksi. Sekoita juusto jauhoihin ja kääntele kalapaloja seoksessa. 2. Paista voissa pinnoitetussa paistinpannussa ja tarjoa heti vaikka pestokastikkeella maustetun perunasurvoksen ja salaatin kanssa.
Katso myös: Kalakauppiaan vinkit – näin tunnistat tuoreen kalan
Lue myös Anna.fi/Ruoka: Sahramikuha taikoo ripauksen luksusta lautaselle
Kommentoi
Kommentoi juttua: Helppo parmesaanikuha