Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Helppo possupata

Helppo possupata syntyy possusuikaleista ja saa kaverikseen punajuurta, inkivääriä ja omenaa. Sellaisenaan ohje sopii hyvin kevyttä ruokavaliota noudattavalle. Täyteläisyyttä kaipaava voi lisätä ohjeeseen ranskankermaa.

Ainekset

  • 500 g possusuikaleita (marinoituja)
  • 2 rasiaa herkkusieniä (400 g)
  • 2 omenaa
  • 3 dl siideriä, omenamehua tai vettä
  • 3-4 etikkapunajuurta
  • soijakastiketta
  • inkivääriä
  • 2 tl ohrakasta

Valmistusohje

  1. Kääntele lihasuikaleet kuumassa teflonpannussa pienissä erissä ja siirrä pataan. Paloittele ja paista herkkusienet. Kuori ja lohko omenat pataan, lisää suikaloidut punajuuret, siideriä, omenamehua tai vettä ja soijakastiketta. Mausta inkiväärillä.
  2. Anna hautua kypsäksi noin 1/2 tuntia. Sekoita ohrakas- tai perunajauhoja kylmään vesitilkkaan ja suurusta kastike. Valmista kastikejauhetta voit lisätä suoraan kuumaan nesteeseen.
  • Makua voit pehmentää purkillisella ranskankermaa. Keitä lisäksi riisiä tai perunoita.

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Helppo possupata

Sinun täytyy kommentoidaksesi.