Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Puolukkaglögi

Puolukkaglögi on ihana ruokalahja tai joulupöydän piristys. Mausteisen glögin voi terästää tai tehdä alkoholittomana. Katso ohje!

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Puolukkaglögi

  • 4 dl puolukoita
  • 1 l vettä
  • 2 dl sokeria
  • kanelitanko
  • 3 tähtianis
  • 1 rkl mausteneilikoita
  • 1 pala inkivääriä
  • (3 dl karpalo- tai puolukkalikööriä)
  • (1 dl konjakkia tai kirkasta viinaa)

Valmistusohje

 Puolukkaglögi valmistuu helposti näin:

1. Keitä puolukoita ja vettä noin 20 minuuttia. Siivilöi mehu. Keitä sokeri ja mausteet mehuun. Keitä noin 10 minuuttia.

2. Seisota mehua tunnin ajan. Siivilöi mausteet mehusta ja lisää halutessasi alkoholi. Kaada puolukkaglögi kauniisiin pulloihin.

3. Tarjoa puolukkaglögi lämmitettynä itse leivottujen timanttitorttujen kanssa tai anna helppo puolukkaglögi lahjaksi.

Lue myös Anna.fi: Näin teet karapalolta maistuvan Cosmopolitan-glögin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Puolukkaglögi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.